woensdag 13 maart 2013

Dieet-Check - Monitor effect van uw Dieet

Dieet-Check
Urine testen om het effect van uw dieet te controleren
Slechts € 1,75 verzendkosten


Bij het volgen van een dieet wilt u waarschijnlijk graag weten of er vet wordt verbrand in uw lichaam. Dat kan nu eenvoudig met Dieet-Check.

Dieet-check is een snelle urinetest om het effect van een dieet te controleren.

Een verpakking Dieet-Check bestaat uit:

5 urine testen

1 kleurenschaal om de uitslag af te lezen

1 Nederlandse bijsluiter

De test is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft binnen 1 minuut inzicht in de mate van vetverbranding.

Hoe werkt Dieet-Check?

Dieet-check maakt gebruik van het meten van ketonen in de urine. Deze worden gevormd indien er onvoldoende suikers (koolhydraten) in het lichaam aanwezig zijn. Het lichaam zal in dat geval reageren door het verbranden van vet om voldoende energie beschikbaar te hebben. Bij deze vetverbranding komen er ketonen vrij. En deze zijn eenvoudig te meten in urine.

Bij diabetici is het ook van belang om regelmatig het ketonen gehalte te meten. Niet om het effect van een dieet te monitoren (diabetici dienen altijd in overleg met een diëtist een dieet samen te stellen), maar om te controleren hoe het is gesteld met het gehalte aan insuline.

Gezonde mannen en vrouwen zonder diabetes echter kunnen Dieet-Check gebruiken om te zien of het dieet dat wordt gevolgd (dieet met weinig tot geen suikers / koolhydraten zal het snelst leiden tot vetverbranding) het effect heeft dat vrijwel altijd wordt nagestreefd, namelijk het verbranden van vet op en in uw lichaam.

Dieet-Check zal ook beschikbaar komen via tal van drogisterijen. Dieet-Check zal beschikbaar komen in week 13 (vanaf maandag 25 Maart). Aangezien er al zeer veel vraag is naar het product, bieden wij u nu al de kans om uw bestelling te plaatsen. Dieet-check zal dan worden verzonden (€ 1,75 verzendkosten) vanaf 25 Maart. Zo bent u er zeker van een verpakking te ontvangen zodra de tester beschikbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten