donderdag 14 juli 2011

Nieuw: Speeksel Drugstest in één

Nieuwe drugstest speeksel*

Binnen 3 maanden na introductie van deze speekseltest al de meest gebruikte drugs speekseltest door professionele instituten, drugs hulpverleners, inrichtingen en beveiliging. Nu ook geschikt als thuistest voor particulier gebruik.


Alle vaak gebruikte drugs kunt u testen met deze nieuwe speekseltest.

Deze nieuwe test is verkrijgbaar in een verpakking met 2 of 4 testen en wordt als discrete brievenbus post bij u bezorgd.

Tevens is dit de meest gevoelige test op THC beschikbaar waardoor THC gebruik (voorkomend in Hasj, Wiet, Cannabis) in speeksel langer en nauwkeuriger is aan te tonen**
De test kent een gevoeligheid zoals hieronder weergegeven:

Amfetamine: 50 ng/ml
Benzodiazepines: 20 ng/ml
Cocaïne: 20 ng/ml
Opiaten: 40 ng/ml
THC: 12 ng/ml
MET/XTC: 50 ng / ml

Drugs soort / Aantoonbaarheid in Speeksel:

Amfetamine 10 minuten tot 3 dagen
Benzoylecgonine/Cocaïne 10 minuten tot 1 dag
THC / Cannabis Maximaal 14 uur
Opiaten / Heroïne 1 uur tot 3 dagen
Benzodiazepinen 1 tot 2 dagen
Metamfetamine / XTC 10 minuten tot 3 dagen

* Deze drugs speekseltest is uniek t.o.v. alle andere speekseltesten. Er hoeft niet eerst via een onhandig sponsje speeksel opgenomen te worden, de speekselopname is in de test opgenomen. Hierdoor is de test niet alleen veel sneller (tot 3 minuten voor de totale test-tijd) af te nemen, maar geeft ook een betrouwbaarder resultaat. Deze speekseltest is exclusief verkrijgbaar via Testjezelf.nu BV.

** In een dubbel blind onderzoek (300 testen) bleek deze speekseltest een betrouwbaarheid te hebben (over alle drugs soorten heen) van 98,5%. Van de 300 testen werden er dus minimaal 295 juist geïnterpreteerd en gaven de juiste uitslag aan. Geen enkele huidige speekseltest kent deze hoge betrouwbaarheid. De test is dusdanig gevoelig dat als de bijsluiter wordt gevolgd er ook geen mogelijkheid bestaat van het omzeilen van de drugstest door gebruik van mondwater (listerine).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten